Από το στάρι στο ψωμί


Θυμάστε πως γίνεται το ψωμί; Θυμάστε πως μοιάζει ένας κόκκος σταριού; Εδώ δια χειρός Βάνας Ξένου, ο καρπός από το έργο Περσεφόνη ΙΙ, από την έκθεση Η ψυχή του τόπου, στον Εθνικό Κήπο (καλοκαίρι 2010)


Συμπεριλαμβάνεται στα βιβλία που ξεχώρισαν το 2010!Δείτε εδ: http://www.bookbook.gr/index.php?option=com_collection&task=showlist&listid=76Στα βιβλία που ξεχώρισαν το 2010


http://www.bookbook.gr/index.php?option=com_collection&task=showlist&listid=76

1 σχόλιο:

  1. Δες κείμενα νέων συγγραφέων εμπνευσμένα από την έκθεση της Β.Ξένου στο http://para-mythou.blogpsot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή